Ne-am lăsat inspirați de ultimul trend din gastronomia locală și am creat jarre, primul steakhouse cu specific neoromânesc și preparate gătite la X-OVEN, un cuptor pe cărbuni revoluționar, conceput special pentru bucătăriile profesionale.      

La jarre, tradiția și inovația se îmbină în farfurie și dau naștere unei experiențe culinare inedite. Printre vedetele din meniul neaoș se numără selecția de mujdeiuri din toate colțurile țării, mititeii înfofoliți, schnitzelul habsburgic, old-fashioned tochitura și scovergile lu’ Coana Mare pe săturate. 

Pentru că suntem aproape de Timpuri noi, n-am putut rămâne în urmă. Ne-am adaptat celor mai relevante trenduri din gastronomie și design și am conceput un local al timpurilor noastre. De la atmosferă și până la bucate și băuturi, la jarre ai parte de o experiență unică în peisajul gourmet al Bucureștiului.

Deși am deschis abia în 2021, avem în spate o echipă unită și cu multă experiență. Dacă ai fost vreodată la ALOUETTE urban osteria, atunci știi despre ce vorbim. Suntem aceiași oameni și punem aceeași pasiune și dedicare pentru ca toți oaspeții noștri să se simtă extraordinar, să plece îndestulați și să aibă toate motivele să revină. 

Te așteptăm pe la noi!

Dacă vrei să-i vezi pe bucătarii de la jarre în timp ce îți gătesc, rezervă-ți o masă în interior, iar dacă preferi să privești forfota orașului, rezervă-ți o masă pe terasă.