despre X-OVEN

Gustul autentic al cărnii și legumelor la jar

X-OVEN le oferă posibilitatea chefilor de a găti mai multe preparate la temperaturi diferite în același timp, datorită camerei de gătire izolată din oțel emailat, sistemului  inovator de sertare laterale și evacuării pentru fum, care este foarte sigură și eficientă. Căldura nu se pierde, ci rămâne o perioadă îndelungată în interiorul cuptorului, iar carnea și legumele capătă o aromă și un gust de excepție, deoarece cărbunii folosiți la jarre sunt importați din America Latină.

Inovația adusă de cuptorul X-OVEN a fost dezvoltată grației ingeniozității italiene și spiritului perfecționist al elvețienilor, obținând și un patent internațional care-i atestă originalitatea. X-OVEN este unic prin sistemul special de sertare laterale, fiind prima și cea mai bună alternativă la cuptoarele pe cărbuni tradiționale.

X-OVEN oferă deopotrivă creativitate și performanță, chefii având posibilitatea să gătească simultan mai multe preparate la temperaturi diferite. Chefii pot deschide în siguranță sertarele laterale pentru a verifica produsele, fără a avea riscul să fie expuși la temperaturi ridicate. În același timp, căldura internă necesară gătirii optime nu se pierde deloc. Produsele gătite la X-OVEN sunt „sigilate”, conservându-și sucurile proprii și aromele senzaționale.

X-OVEN îmbină inovația și tradiția într-un produs cu funcționalitate ridicată. Este distribuit la nivel global, astfel încât cele mai exclusiviste restaurante, precum și cei mai talentați chefi să beneficieze de avantajele utilizării unui echipament unic prin design, funcționalitate și fiabilitate.